Faglitterær formidling

NFF arbeider for å øke omfanget av faglitterære besøk. Ta kontakt på formidling@nffo.no hvis du ønsker besøk av en av våre foredragsholdere, eller hvis du er forfatter eller oversetter og ønsker å formidle arbeidet ditt! Se katalogen over forfattere og oversettere som ønsker oppdrag, klikk her!

Forfattere til skolen er et gratis tilbud til videregående skoler. Her finner du høyt kvalifiserte sakprosaforfattere som kan bestilles som foredragsholdere til din skole. Prosjektet finansieres av Fritt Ord og Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.  Her tilbyr vi oss å betale hele forfatterhonoraret for oppdrag som bestilles gjennom oss (gjelder våre anbefalte honorarsatser).

Faglitterær formidling samarbeider blant annet med Den kulturelle skolesekken, Litteraturhuset, Norsklæreren og litteraturfestivaler over hele landet.

Til høyre finner du som er foredragsholder honorarskjema, satser og reiseregning for Faglitterær formidling, samt at vi har lagt ut satser for andre formidlingsoppdrag, som følger satsene til Litteraturbruket.