NFFs leilighet i Berlin - Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening
NFFs leilighet i Berlin

NFFs leilighet i Berlin

NFFs leilighet i Berlin kan disponeres av alle medlemmer i NFF, til oversetter- og skrivearbeid, i én uke av gangen. Leiligheten er toroms og ligger i Karl Marx-Allee i bydelen Friedrichshain i Berlin. Den har to sengeplasser, kjøkken, bad, stue, og to balkonger, alt i topp stand. Det koster 2.000 kroner per uke å leie leiligheten.

14.04. 2016

Plasser til leiligheten lyses ut to ganger i året: Søknadsfrist 1. mai (for perioden september – februar) og 1. september (for perioden mars – august).

Vi har tidligere benyttet oss av førstemann til mølla-prinsippet, men det har vi nå gått bort fra. Etter at fristen har utløpt skrives alle søknadene ut og så trekker vi vinnere. Noen uker er mer populære enn andre, så vennligst oppgi alle ukene i prioritert rekkefølge du har lyst og anledning til å reise (vi regner en uke fra mandag til mandag). 

På grunn av leilighetens popularitet kan medlemmer som tidligere har benyttet seg av tilbudet kun settes på venteliste.

 

Slik søker du:

Send en epost til camillamarie.widholm@nffo.no merket: "NFFs leilighet i Berlin" der du oppgir alle ukene innenfor den utlyste tidsperioden du kunne tenke deg å reise (vi regner en uke fra mandag til mandag).

 

Se her for mer detaljert informasjon om bruk av leiligheten:

Berlin husordenregler

Berlin utleieregler

Flere bilder:

stue:

sove/arbeidsrom:

Kjøkken med spiseplass:

Gangen:

Menu

===== DATATABLES (SORTING)=====